محل تبلیغات شما

واقعیت این است که عسل طبیعی و خالص گوسفندی را فقط می‌توان
در آزمایشگاه‌های مواد غذایی از انواع تقلبی تشخیص داد و
حتی رفتن بالای سر زمین هم کمکی به تشخیص
عسل طبیعی از تقلبی نمی‌کند. یکی از روش‌هایی که تا حدودی می‌تواند
به شناخت برای خرید عسل طبیعی کمک کند، این است که
آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید.
اگر قطره‌های عسل حل نشدند و ته لیوان ته‌نشین شدند،
عسل طبیعی است، اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به‌صورت رشته‌هایی
در آب ناپدید شدند، احتمال اینکه آن عسل تقلبی باش
د بیشتر است. بد نیست بدانید که عسل طبیعی
گوسفندی بو و طعم یونجه را در خود دارد و به محض گذاشتن
در دهان آب می‌شود، اما عسلی که طبیعی نباشد
مثل «آبنبات» در دهان جمع می‌شود و طعم شکر آن غالب است.
یکی دیگر از روش‌های تشخیص عسل طبیعی این است
که آن را از داخل ظرفی به درون ظرف دیگری بریزید،
اگر داخل ظرف پر از حباب شد نشانه طبیعی بودن عسل گوسفندی است.
شکرک زدن، یکی دیگر از روش‌های تشخیص عسل طبیعی است.
این خاصیت فقط در عسل‌های طبیعی دیده می‌شود
چرا که فقط «یونجه» قادر است ذرات عسل گوسفندی را متبلور کند
و
باعث شکرک‌زدن آن شود درحالی‌که عسل تقلبی
به‌علت نداشتن «یونجه» صاف و روشن باقی می‌ماند.
بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که اگر عسل بعد از مدتی شکرک زد
حتما طبیعی و سالم است و به اصطلاح فاسد نشده است.
پس حتی می‌تواند گفت عسل در صورت
شکرک نزدن و ته‌نشین نشدن می‌تواند تقلبی باشد.


عسل گوسفندی گون

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها